L’INSAF suspèn l’activitat docent

L’Institut de Ciències Religioses «Sant Fructuós» (INSAF), amb motiu de l’emergència sanitària provocada pel COVID-19 (coronavirus), envia les següents informacions relatives al desenvolupament de l’activitat docent al nostre centre:

1.- L’INSAF segueix les directrius emanades del Departament de Salut, l’Agència de Salut Pública (ASPCAT), el Ministeri de Sanitat i el Departament d’Ensenyament. Igualment, té en compte les disposicions fetes públiques per l’Arquebisbat de Tarragona.

2.- Davant del tancament de tots els centres educatius a Catalunya a partir d’aquest divendres, l’INSAF ha suspès totes les seves activitats acadèmiques. S’anirà informant de les mesures que es duran a terme a través del correu electrònic.

3.- L’INSAF seguirà en contacte amb els alumnes i professors per a qualsevol canvi que es pugui produir en la situació actual. Us recomanem l’enllaç del Departament de Salut per resoldre dubtes i estar informats: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

4- Encomanem a Déu les persones malaltes, el personal sanitari i el fidels difunts davant aquesta situació global.

 

Per a qualsevol dubte i/o gestió, podeu contactar per correu electrònic amb a la Secretaria de l’Institut: insaf@arqtgn.cat

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.