Matrícula 2n quadrimestre curs 2019-2020

El període de matriculacions del segon quadrimestre estarà obert del 7 al 23 de gener de 2020. Durant el període de matrícula l’horari d’atenció al públic de la  Secretaria de l’Institut serà:

De DIMARTS  a DIJOUS: de 17.00h a 20.00h.

També pots fer la teva inscripció via WEB a partir del dia 2 de gener. Omple el formulari que trobaràs a l’apartat “Matrícula”  i envia’l. Rebràs la matrícula al teu correu electrònic.

Per tal de facilitar-nos l’organització de l’inici de les classes, us preguem que no demoreu la vostra matrícula. Les classes del segon quadrimestre començaran el 3 de febrer de 2020.

Recorda que a més de cursar els estudis reglats en Ciències Religioses, també hi ha l’opció d’assistir als cursos de l’Institut matriculant-se com a alumne oient, sense necessitat de fer cap avaluació.

Aquí podràs trobar recollida tota la informació del curs 2019-2020 que hi ha detallada en els diferents apartats d’aquest web. També us pot ser d’utilitat aquesta breu presentació de les assignatures que s’oferiran aquests segon quadrimestre.