Ordenació episcopal del Dr. Joan Planellas

El dissabte dia 8 de juny, a les 11.00h. del matí, el Sr. Arquebisbe electe de Tarragona, Mons. Joan Planellas Barnosell, té prevista la seva consagració episcopal i presa de possessió canònica d’aquesta seu metropolitana i primada de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la Catedral.
En previsió de la nombrosa concurrència a l’acte, l’Organització, degudament assessorada, ha cregut convenient establir que l’accés a la Catedral només es pugui fer acreditant una invitació, la qual garantirà que les persones que entrin a la Catedral disposin d’un seient des del qual podran seguir la celebració, mal sigui amb el suport d’una pantalla. Aquest sistema també facilitarà respectar l’aforament que permet l’edifici per a garantir les mesures de seguretat obligatòries.
La referida invitació s’ofereix a tothom, i es podrà sol·licitar i recollir de les següents maneres:

  1. a) A la pròpia parròquia si sou de l’Arquebisbat de Tarragona.
  2. b) Fent un correu electrònic a inscripcions@arqtgn.cat Caldrà que s’indiqui el nom i cognoms, el nombre d’invitacions que es demanen i el lloc d’on sou (en cas que sigueu prevere o diaca caldrà que ho indiqueu).
  3. c) Trucant al telèfon 977 233 412, extensió 212 de 09.00 a 14.00 h de dilluns a divendres.

 La data màxima per a demanar invitacions és el dia 27 de maig. Les peticions que es rebin més tard d’aquesta data no es podran atendre.

Per a les persones que no tinguin possibilitat de venir a recollir les invitacions a l’Arquebisbat, el mateix dia de l’ordenació episcopal i presa de possessió de l’Arquebisbe electe hi haurà habilitat un espai a la Casa dels Concilis (c/ de les Coques, 1C), molt a prop de la Catedral, on podran passar a buscar-les. Aquesta oficina estarà oberta el dia 8 de juny de 09.00 a 10.30 h (tingueu present que a les 10.30 h els preveres i les persones amb invitació haurien d’estar asseguts ja dins la Catedral).

 Més informació a https://www.arquebisbattarragona.cat/