Presentació del curs 2020-2021

Benvolgudes i Benvolguts,

Recentment he estat nomenat director de l’Institut i vull aprofitar aquesta primera comunicació per saludar-vos ben cordialment i presentar-vos la nova edició del programa del curs 2020-2021 on trobareu tota la informació pràctica sobre la vida acadèmica de la nostra institució. Vull agrair els esforços realitzats aquestes últimes setmanes per la nostra secretària Sra. Roser Fornell en l’edició d’aquest material. També per l’ajut rebut per part del meu predecessor en el càrrec Dr. Joan Miquel Bravo. 

Podreu comprovar que hem mirat d’ampliar l’oferta d’assignatures optatives i Cursos de Formació Permanent del Professorat. També hem mirat d’incorporar assignatures que reforcin la formació en el camp pastoral i per suposat oferir el quadre d’assignatures troncals que configuren el currículum del batxillerat i la llicenciatura així com la informació sobre els cursos de la DECA.

L’Institut es prepara per a la contingència de la COVID-19. És així que hem sol·licitat a l’Ateneu Universitari Sant Pacià llicències de Gotomeeting en cas que tinguéssim que activar el protocol de fer les classes telemàticament per un cas de possible confinament. La situació l’anirem analitzant dia a dia i us mantindrem degudament informats. De moment, tingueu la tranquil·litat que el curs 2020-2021 el desenvoluparem amb totes les garanties sigui de forma presencial a les nostres aules o de manera telemàtica si fos necessari. Conseqüentment, podeu planificar la vostra oferta amb confiança.

Vull comptar amb tots vosaltres, professorat i alumnat, per anar construint el futur de l’INSAF amb la convicció que tenim un gran paper en la missió de la Nova Evangelització. La nostra activitat docent i investigadora ha d’anar dirigida a formar amb rigor i enriquir el coneixement de les nostres bases cristianes. També per fomentar el diàleg entre Fe i Cultura que ens apropi a les altres confessions i religions i a la societat en general. 

Aquest curs sereu convidats a participar a través del diàleg i del treball per fer propostes de cara a millorar el nostre servei i fer-ho més eficaç al servei de la nostra Església. De moment, us demano que us esforceu en  difondre el programa de l’INSAF i donar a conèixer la nostra institució en els vostres contextos socials. Totes i tots som comunitat educativa!

Ara, iniciem una etapa de vacances però a partir del setembre ens trobareu a les nostres dependències al Centre Tarraconense «El Seminari» per a qualsevol dubte que tingueu.

A l’espera de poder saludar-vos personalment rebeu una cordial salutació.

Andreu Muñoz Melgar
Director de l’INSAF