Benvingut curs 2021-2022!

Benvolgudes i benvolguts,

Espero que l’estiu hagi estat un temps propici de descans i d’enriquiment personal. Amb il·lusió renovada iniciem el nou curs acadèmic al nostre Institut amb la voluntat de continuar sent un instrument de formació, d’orientació i d’investigació en el camp de les Ciències Religioses.

Animo a tota la comunitat educativa a participar de manera activa en la vida acadèmica del nou curs (2021-2022) emmarcat en la celebració dels 25 anys de la creació de l’INSAF.

Les classes aquest curs s’impartiran de manera presencial tret d’aquelles matèries que s’ofereixen telemàticament. Desitgem que la situació de pandèmia permeti desenvolupar sense incidències el curs. En qualsevol cas des de l’Institut vetllarem per aplicar la normativa que al respecte determinin les autoritats competents en cada moment, tot garantint el ple desenvolupament de l’activitat acadèmica.

Hem mirat d’oferir noves matèries que reforcin el servei de la formació de la pastoral. És així que s’ha dissenyat un seminari sobre l’exhortació apostòlica del papa Francesc Amoris laetitia (L’alegria de l’amor) que es durà a terme, el primer quadrimestre, a Reus i el segon quadrimestre, a Tarragona. Aquest seminari compta amb la col·laboració de la Delegació diocesana de Laics i Família i  l’Arxiprestat de Reus.

Per facilitar la participació d’alumnes oients a qualsevol de les matèries que s’imparteixen s’han procedit a oferir uns preus reduïts que trobareu en l’apartat de taxes.

A nivell dels cursos per a l’obtenció de la DECA de Primària, com a novetat, s’ofereixen tots els 24 ECTS en un únic any acadèmic.

La matèria Les grans qüestions de bioètica des de la perspectiva cristiana s’ha suprimit aquest curs donat que la Dra. Maria Luisa Morales (o.d.n.) que havia d’impartir el curs traspassà sobtadament aquest mes de juliol. Aprofito aquesta carta per expressar el condol de la nostra institució a la seva família i a la comunitat de la Companyia de Maria.

Adjuntem a continuació l’oferta acadèmica tot esperant saludar-vos personalment. També us convido a que reserveu en les vostres agendes l’acte d’inauguració de curs i lliçó inaugural  el 21 d’octubre que versarà sobre «25 anys de l’INSAF. Evolució i història dels estudis superiors a l’arxidiòcesi de Tarragona», a càrrec del professor F. Xavier Cortés Nadal.

El període de matriculacions estarà obert del dia 1 al 16 de setembre. Els horaris d’atenció al públic de la Secretaria de l’Institut durant aquest període seran de dilluns a dijous de 17 a 20h. També pots fer la teva matrícula des de la nostra pàgina web: https://www.insaf.cat/matricula

Matricula’t a l’INSAF! https://www.youtube.com/watch?v=jsA9lGOgHjI

En nom de tot l’equip directiu una fraternal salutació,

Dr. Andreu Muñoz Melgar
Director de l’INSAF

Programa general curs 2021-2022

Horaris curs 2021-2022