Cursos Bíblics d’Estiu 2021

Amb goig us informem que del 5 al 9 de juliol tindrà lloc la 46a edició dels Cursos Bíblics d’Estiu. Enguany al matí (de 9.30 a 13.00h.) el professor Joan Ferrer impartirà el curs “Lectura de l’Evangeli segons Mateu” i, a la tarda (de 16.00 a 19.30h.), el professor Joaquim Malé impartirà “El Pentateuc sapiencial. Lectura de les grans obres sapiencials de l’Antic Testament”.
Com ja sabeu, la col·laboració mútua que des de fa temps hi ha entre l’ABCat i l’ISCR SANT FRUCTUÓS, a partir del 2010, els Cursos Bíblics d’Estiu tenen reconeixement acadèmic al nostre Institut. Recordeu que els podeu cursar, a l’estil de sempre, com a alumnes oients (certificat d’assistència al final), com a assignatures optatives del Batxillerat (2 ECTS) o la Llicenciatura (2 ECTS) en Ciències Religioses a, o com a curs de Formació Permanent del Professorat.

Si esteu interessats en cursar-los podeu matricular-vos omplint el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina web o en aquest altre formulari. Les inscripcions cal fer-les abans del 22 de juny.

Programa Cursos Bíblics d’Estiu – Tarragona, juliol 2021