Cursos Bíblics d’Estiu 2022

Us informem que de l’11 al 15 de juliol tindrà lloc la 47a edició dels Cursos Bíblics d’Estiu. Enguany al matí (de 9.30 a 13.00h.) el professor Joan Ferrer impartirà el curs “Lectura de l’Evangeli segons Lluc” i, a la tarda (de 16.00 a 19.30h.), el professor Antoni Pérez de Mendiguren impartirà “Els llibres grecs de l’Antic Testament”.
Com ja sabeu, la col·laboració mútua que des de fa temps hi ha entre l’ABCat i l’ISCR SANT FRUCTUÓS, a partir del 2010, els Cursos Bíblics d’Estiu tenen reconeixement acadèmic al nostre Institut. Recordeu que els podeu cursar, a l’estil de sempre, com a alumnes oients (certificat d’assistència al final), com a assignatures optatives del Batxillerat (2 ECTS) o la Llicenciatura (2 ECTS) en Ciències Religioses a, o com a curs de Formació Permanent del Professorat.

Si esteu interessats en cursar-los podeu matricular-vos omplint el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina web o en aquest altre formulari. Les inscripcions cal fer-les abans del 22 de juny.

Programa Cursos Bíblics d’Estiu – Tarragona, juliol 2022