Inauguració de l’exposició «Els orígens de l’arqueologia cristiana de Tarragona i la figura del Dr. Pere Batlle Huguet (1907-1990)»

El proper dimecres 10 de maig, a les 19.00 h. al Museu Bíblic Tarraconense tindrà lloc la inauguració de l’exposició «ELS ORÍGENS DE L’ARQUEOLOGIA CRISTIANA DE TARRAGONA I LA FIGURA DEL DR. PERE BATLLE HUGUET (1907-1990)».

L’acte serà presidit per l’Arquebisbe de Tarragona, Dr. Joan Planellas i Barnosell.

L’exposició ens descobrirà el prevere reusenc Dr. Pere Batlle Huguet, un dels eclesiàstics que van contribuir al despertar de l’arqueologia cristiana a Catalunya el segle XX.

Durant l’acte d’inauguració tindrà lloc la conferència «Pere Batlle Huguet. Els orígens de l’arqueologia cristiana de Tarragona», a càrrec de Chiara Cecalupo, de la Universitat Carlos III.

Es podrà visitar, de l’11 de maig al 3 de juny, de dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.00 h; i de dilluns a dijous de 16.00 a 18.00 h.

Organitzen: Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona, Institut Català d’Arqueologia Clàssica, Institut Superior de Ciències Religioses «Sant Fructuós», Museu Diocesà de Tarragona, Museu Bíblic Tarraconense, Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana i Universidad Carlos III.

Us hi esperem!