Presentació de les Actes del Congrés de Centcelles a Tarragona

Ens complau convidar-vos a la presentació de les Actes del Congrés El monument tardoromà de Centcelles: dades, context, propostes, que tindrà lloc dijous 4 d’abril, a les 19 h, a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona (C. Major, 14 – Tarragona).

La presentació comptarà amb la participació de la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Lurdes Malgrat; la directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), Mònica Borrell; el director de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF), Andreu Muñoz, i els representants de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), Armand Puig i Cristina Godoy.

El Congrés El monument tardoromà de Centcelles: dades, context, propostes va tenir lloc el juny de 2022 organitzat pel MNAT, l’INSAF i l’AUSP. Va comptar amb el patrocini del Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana (PIAC), el suport de la Diputació de Tarragona, l’Arquebisbat de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Constantí, Repsol i la Fundació Privada Mútua Catalana, i la col·laboració de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), la Reial Acadèmia de les Bones Lletres, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, la Reial Societat Arqueològica Tarraconense (RSAT) i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Us hi esperem!