Presentació del llibre del Dr. Andreu Muñoz «Sant Fructuós de Tarragona. Aspectes històrics i arqueològics del seu culte, des de l’antiguitat a l’actualitat»

El dia 21 d’abril, a les 19 hores, a les portes de la diada de Sant Jordi, es farà la presentació del llibre del Dr. Andreu Muñoz Melgar: «Sant Fructuós de Tarragona. Aspectes històrics i arqueològics del seu culte, des de l’antiguitat a l’actualitat». És  una iniciativa editorial de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, la Facultat Antoni Gaudí d’Història Eclesiàstica, Arqueologia i Arts Cristianes, la Facultat de Teologia de Catalunya i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica que es publica en la col·lecció «Studia Archaelogiae Christianae». El llibre recull una visió transversal i actualitzada de la història dels màrtirs de Tàrraco, les petjades arqueològiques que han deixat i l’expansió del seu culte al llarg dels segles. És una edició il·lustrada a color amb 260 pàgines en enquadernació rústica.

La presentació anirà a càrrec de Dra. Cristina Godoy Fernández, professora d’arqueologia cristiana de l’AUSP i el Dr. Josep Maria Macias Solé, investigador de l’ICAC. Intervindran també el Dr. Armand Puig Tàrrech, rector de l’AUSP i  el Dr. Josep Maria Palet Martínez, director de l’ICAC. La presentació se celebrarà a la Sala d’actes del Centre Tarraconense El Seminari de Tarragona.

Us hi esperem!