Suspensió Cursos Bíblics d’Estiu

Per causes alienes a l’organització, l’Associació Bíblica de Catalunya ha hagut de suspendre els Cursos Bíblics d’Estiu programats per als dies 9-13 de juliol d’aquest any. Esperem que l’any vinent es puguin tornar a oferir amb normalitat.

Des de l’INSAF, per a tots aquells alumnes que tenien previst poder fer durant aquells dies aquestes sessions de cara a l’obtenció d’algun crèdit necessari per al seu currículum o participar-hi com a Formació permanent del professorat, hem cregut convenient organitzar durant aquella setmana un curs de temàtica bíblica, que oferirà el prof. Antoni Pérez de Mendiguren Cros, portarà el títol de “La salvació a la Bíblia” (2 ECTS), i tindrà lloc en sessió de matí (de 9.30 a 13.00h).

Aquest curs, que no segueix la programació dels Cursos bíblics d’estiu, està pensat i programat per a aquells alumnes que tenien prevista la participació en els Cursos de cara a l’obtenció de crèdits, però també està oberta l’assistència d’alumnes oients. Per a què aquest curs s’imparteixi, hi ha d’haver un mínim de 15 alumnes incrits. Tothom que hi estigui interessat pot fer la matrícula des d’aquesta mateixa pàgina web (fins al 27 de juny).

Demanem disculpes a tots aquells que es vegin afectats per aquests canvis d’última hora.