Una quarantena d’alumnes participen en els Cursos Bíblics d’Estiu

L’arquebisbe Joan Planellas ha visitat, aquest dijous dia 13 de juliol, la quarantena d’alumnes que aquest any participen en la 48a edició dels Cursos Bíblics d’Estiu, organitzats per l’Associació Bíblica de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós.

Durant la visita, l’arquebisbe Joan ha estat rebut pel Dr. Joan Ferrer, que ofereix les formacions matinals sobre l’Evangeli segons sant Marc en clau de lectio divina, i pel Dr. Joaquim Malé, que ofereix les formacions sobre el llibre del Gènesi a partir d’una lectura teològica per veure’n l’estructura, els personatges, les històries i la presència de Déu que en brolla. A més, també hi ha assistit la directora del Secretariat d’animació bíblica, M. de l’Esperança Amill.

El Dr. Ferrer ha explicat la tasca que es desenvolupa des de l’Associació Bíblica de Catalunya, que ha definit «com un miracle de Déu i un do per a l’Església de Catalunya», i ha presentat el Diccionari bíblic per a les famílies i els infants, que han editat recentment i que esdevé una obra de divulgació bíblica per a petits i grans en català que inclou prop de 1.400 paraules de l’Antic i el Nou Testament explicades d’una manera clara, entenedora i gràfica.

Per la seva part, l’arquebisbe Joan ha desitjat un bon treball per a tots els alumnes que participen en aquest curs, encoratjant-los a continuar aprofundint en el seu coneixement sobre la Sagrada Escriptura.

Font: Dep. Comunicació i Publicacions de l’Arquebisbat de Tarragona