Presentat el nou llibre del Dr. Andreu Muñoz

El dijous dia 21 d’abril, el Centre Tarraconense El Seminari va acollir la presentació del llibre «Sant Fructuós de Tarragona. Aspectes històrics i arqueològics del seu culte, des de l’antiguitat a l’actualitat» de l’historiador i arqueòleg Dr. Andreu Muñoz Melgar.

Durant l’acte de presentació van intervenir la Dra. Cristina Godoy Fernández, professora d’arqueologia cristiana a la Facultat Antoni Gaudí; el Dr. Josep Maria Macias Solé, que fou el director de la tesi d’Andreu Muñoz; el Dr. Armand Puig Tàrrech, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià; el Dr. Josep Maria Palet, director de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i la Sra. Imma Teixell, presidenta de l’Associació Cultural Sant Fructuós.

En aquesta publicació, fruit de la tesi doctoral del Dr. Muñoz, s’exposa «una visió transversal i actualitzada de la història dels màrtirs de Tàrraco, les petjades arqueològiques que han deixat i l’expansió del seu culte al llarg dels segles». Al llibre, se’ns convida a «fer un viatge a través del temps per copsar l’expansió del culte dels màrtirs tarragonins arreu del món».

El llibre, inclòs a la col·lecció «Studia Archaeologiae Chrstianae» de Sant Pacià Books, coeditat per l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Sant Fructuós, ja es pot adquirir des d’aquesta pàgina web.

Font: Departament de Comunicació i Publicacions de l’Arquebisbat de Tarragona