Presentació llibre “Apuntes para una historia del museo sacro cristiano desde la antigüedad hasta nuestros días” de la Dra. Chiara Cecalupo

Tenim el goig de convidar-vos a la presentació del llibre “Apuntes para una historia del museo sacro cristiano desde la antigüedad hasta nuestros días” que tindrà lloc el dimarts 16 d’abril de 2024 a les 19.00h a l’Espai Muralla (Centre Tarraconense “El Seminari” – C/ Sant Pau, 4 – TGN). 
 
L’acte tindrà el format d’una interessant conferència que pronunciarà l’autora del llibre, Dra. Chiara Cecalupo, una experta en museologia, investigadora de la Universidad Carlos III i professora del Pontificio Istituto di Archeologia Cristiana a RomaA tal efecte, s’habilitarà la connexió telemàtica amb Roma que tots podrem seguir des de l’Espai Muralla per gaudir d’un relat que ens conduirà per la història del museu cristià des de l’època paleocristiana fins als nostres dies. 
 
Tots els qui us agrada la història, l’art i l’arqueologia no us podeu perdre aquesta interessant ponència. Us hi esperem!!!